srijeda, 23. rujna 2015.

SINOĆ ŽESTOKA SVAĐA PA TUČA NA FARMI: Ima i povrijeđenih, ali i diskvalifikovanih…




Zorica Marković, Lepi Mića i Ali King potukli su se na imanju. Pljuštale su uvrede na nacionalnoj osnovi, čak su letjeli i tanjiri pa je produkcija morala da reaguje i svo troje udalji sa imanja. U toj velikoj frci je, prema riječima farmera, neko povrijeđen i odveden kod ljekara.

Iako je prva informacija bila da su Zorica, Lepi Mića i Ali napustili imanje, izgleda da su se poslije dogovora sa produkcijom vratili jer se Lepi Mića trenutno nalazi na imanju, dok ukućani tvrde da je Zorica odvedena iz Lisovića.

– Lepi Mića se kune ništa nije rekao, nego da je Ivan slagao. Još ne znam ko je i šta, ali da nije on ništa rekao – rekla je Suzana.

Milić je u razgovoru sa ostalim farmerima rekao da je navodno Ali udario Lepog Miću, ali ga je Suzana prekinula. I Ali je zajedno sa Zoricom van imanja.

Naime, Lepi Mića, koji je sinoć ušao na imanje poslije izlaska Lepomira Bakića, od početka večeri i tokom cijele žurke donosio je informacije iz spoljnog svijeta. Negdje oko šest sati došlo je do velike svađe između Zorica, Alija i Lepog Miće.-prenosi Kurir.rs

Dalje nećemo prenositi šta su jedni drugima govorili, ali došlo je do velikih uvreda na nacionalnoj osnovi. Iz sve svađe letjeli su tanjiri po kuhinji, cijela kuhinja je poslije svađe bila u velikom haosu. Ostali farmeri su bili jako prepadnuti i šokirani…

Farmeri su upravo dobili pismo od Zadruge, u kojem su obaviješteni da je zbog sinoćnjih incidenta Ali King diskvalifikovan.

Zorica Marković je trenutno van imanje zbog zdravstvenih problema, ali bi trebalo da se vrati na Farmu čim se oporavi.

Farmeri su dobili i pismo od Lepomira Bakića koji je za novog gazdu izabrao Maju Nikolić.

Nema komentara:

Objavi komentar